onsdag, august 17, 2022
HomeFriluftslivTEST av Thule Upslope 35

TEST av Thule Upslope 35

Thule er vel ikke den produsenten vi forbinder med ryggsekker, derfor var det meget spennende å motta sekker til test fra denne leverandøren. Dog ble vi raskt imponert over hvilke løsninger de har fått plassert inn i en liten sekk, dette ble en hyggelig opplevelse.

Den første sekken vi tok i bruk var Upslope 35, som er en ganske så morsom og praktisk dagstursekk. Sekken rommer 35 liter som navnet sier, og er produsert i Cordura Nylon. Tror kanskje Thule hadde ski og snowboard i tanken den dagen denne lå på tegnebrettet, men den fungerer faktisk meget godt til mye annet også.

Sekken er godt egnet for frikjøring, med sine fester for både ski, brett og hjelm. Ski kan bæres i A-ramme eller diagonalt, og snøbrett kan bæres vannrett eller loddrett. Som nevnt tidligere mener vi at dette også er en sekk for resten av året.

Du får med denne sekken et bæresystem med en passe stiv rygg, og skuldreimer med tilstrekkelig justeringer. I den ene skulderreimen er det en isolert lomme. Her passer det godt med slangen til drikkesystemet, slik at du også på vinteren kan ha væske tilgjengelig. I mavereimen er det store lommer, med innerlommer av mesh. Disse lommene er gripbare uten at en må ta av sekken.

På toppen av sekken, finner du en mindre lomme med fleece. Her kan du oppbevare f.eks briller og andre gjenstander som trenger ekstra beskyttelse. I front har den et større rom, med flere mindre innvendige rom. Selve hovedrommet på denne sekken er av en meget spesiell type. «Lokket» på dette rommet, er selve sekkens rygg. Denne ryggen er noe kompakt, så på de varmeste dagene kan du bli noe klam og svett på ryggen. En kan legge denne sekken på bakken, og åpne den nesten som en koffert. Hovedrommet inneholder også et rom designet for drikkebag, og har en egen åpning for slangen som går rett inn i det isolerte rommet i skulderreimen. Den har flere stropper som er ment for stramming av sekken når den ikke er fylt med utstyr, noe som gjør den kompakt selv på turer der du kun trenger noen små ting.

Vi har brukt sekken på dagsturer fra bare noen km til flere mil i all slags terreng. Vi har ikke hatt vekt på over 10kg. Den har vært enkel å justere, og derfor funnet sin plass på ryggen. I dette segmentet og prisklasse finnes det en rekke typer å velge imellom. Egentlig er det bare å velge og vrake. Det beste er å prøve sekken før du kjøper den, gjerne med litt vekt. Du bør også tenke på i hvilke bruksområder dine behov ligger.

Thule Upslope 35 vil være en god sekk for deg som trenger en sekk for skikjøring på vinteren, med de bruksmuligheter som ligger i sekken. Det fine er at denne sekken med sitt design, bæresystem og ikke minst alle smarte lommer, fungerer meget godt resten av året også.

Jeg har nå brukt denne sekken i snart 1 år. Den har blitt en fin følgesvenn, både på turer i byen og på fjellet. Kvaliteten tilhører faktisk noe av det bedre.

Sekkens tekniske mål 36 x 31 x 56 cm, med en vekt på 1.38kg

kr 1299,00

 

Pluss:

  • Godt bæresystem.
  • Mange og praktiske lommer
  • Helårssekk

Minus:

  • Kan bli noe klam mot ryggen på varme dager.

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments