lørdag, juni 15, 2024
HomeFriluftslivTEST av Neoprenhanske fra Biltema

TEST av Neoprenhanske fra Biltema

Ikke alt vi kjøper trenger å være ekstremt dyrt og avansert. Kanskje skal man bare kjøpe noe som faktisk dekker de enkelte behov. Her får du en enkel og billig hanske, som er perfekt både for jakt og fiske.

En hanske i 2 mm neoprene er vel kanskje ikke det du ser for deg kan være anvendelig, andre steder enn i nærheten av vann. Men det er morsomt å prøve nye ting, spesielt så lenge kostnadene er så lave som dette.

Når man skal jakte eller fiske etter at det er blitt kaldt i lufta, og spesielt hvis man i denne perioden kommer i kontakt med vann, trenger man noe som enten holder fukt ute, eller som har andre egenskaper.

Biltema har her en hanske som vi tror er ment brukt av fiskere. Den har åpninger med borrelås på tommel og en del av fingrene, slik at man kan jobbe med angler, og andre ting som trenger at man har god følelse med fingrene. Er du aktiv bruker av GPS eller telefon med touchscreen, vil du også like denne løsningen.

Vi tok disse hanskene med på elgjakt. Det er en kjent sak at når temperaturen går nedover, blir det kaldt å bruke de hanskene du har brukt tidligere på høsten. Her ble derimot vi overrasket. Disse hanskene var ikke spesielt kalde. Vi fikk derimot brukt disse helt ned mot 10 minusgrader.

Når man vommer ut storvilt, blir det både blod og annen fukt på hendene. Skyter du en elg i 10 minus, vet du at faren for kalde fingre er tilstede. Bruker du disse hanskene, blir du både våt og varm. Det ble faktisk en meget positiv overraskelse. Hanskene ble gjennomvåte av blod, men fingrene holdt fortsatt varmen. Tror vi også skal teste disse hanskene på vinterens fisketurer.

Hvis du er perfeksjonist som skytter, og ønsker maksimal kontakt mellom avtrekker og finger, kan du som nevnt enkelt ta frem fingertuppen i skuddøyeblikket. Det må nevnes at stikker du frem fingertuppene for ofte, slites dette systemet på en slik måte at du også kan få ufrivillig lufting av fingrene. Innsiden av hanskene er gummiert, slik at du får et meget godt grep på riflen og fiskestangen.

En billig og utrolig praktisk hanske.

Pris: 79.90.-

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments