onsdag, august 17, 2022
HomeFriluftslivTEST av Thule Guidepost 75

TEST av Thule Guidepost 75

Thule Guidepost er en serie sekker som kommer i flere forskjellige størrelser, både for menn og for kvinner.

Guidepost 75 har et meget bra bæresystem. Systemet har de gitt navnet Transhub. Dette består av en enkel aluminiumstøtte og fjærståltrådramme som overfører vekt i sekken til hoftene dine. Hoftebeltet er veldig stivt, og gir god støtte. Beltet er koblet til sekken på en måte som gjør at sekken alltid vil være i balanse, og utnytte støtten i hoftebeltet.

Det viktigste med pakking og klargjøring av en sekk, er tilpassing av bæresystemet. Her kan du enkelt variere lengden på ryggen, du kan justere skulderstropper i bredden, og et utall av justering- og strammemuligheter på selve sekken.

Sekken er produsert i nylon, noe som gjør at den er utrolig værbestandig. At den er vanntett er å overdrive, men denne sekken holder ute det meste av både vær og vind. Det følger også med et regntrekk for de våteste dagene. Man skal være klar over at skulderstroppene fanger opp en del vann, både av egen svette og regn. Det at de har valgt å bruke nylon i denne sekken, gjør den også meget robust. Vi har ikke sett hverken unormal slitasje eller andre feil i konstruksjonen under våre testturer.

Sekken har som andre sekker en åpning i toppen, samt en åpning i bunn for tilgang til det som måtte ligge og lure nederst i sekken. I tillegg er der en rekke andre løsninger med lommer av forskjellige typer, som kan gi deg en enkel tilgang til det du trenger under marsj.

Topplokket er avtagbart, og har egne skulderstropper. Her får du en mindre dagstursekk på 28 liter inkludert i den store sekken. Slike løsninger kan være fine hvis du skal på en lengre tur, og ønsker å ha en mindre sekk for småturer, uten å måtte slippe å dra på all oppakning.

Vi føler vel kanskje at egenvekten på denne sekken er noe høy, men den har en konstruksjon som kanskje gjør at den bør være så tung. Dog er dette en sekk du kan laste godt. Vi har brukt den med godt over 25 kg uten problemer.

Dette er den første sekken i denne størrelsen, som vi har sett er klargjort for bruk av powerbank til elektrisk utstyr. Det er klargjort for å feste USB-kabelen mellom topplokket og den vanntette utstyrslommen på hoftebeltet.

Thule har smarte løsninger, som stramming og lukking av hovedrommet. Dette gjøres med en enkel, men spesiell løsning. Sekken har gode og sterke glidelås.  Ønsker du å medbringe vannblære eller drikkebag, er der en lomme som er klargjort for dette.

Denne sekken fra Thule kan være et godt alternativ for deg som ønsker en passe stor sekk, både for korte og lengre turer. Du kan bære tungt i all slags vær.

Thule gir opp til 3 års garanti på sine ryggsekker.

Pluss:

Meget godt bæresystem

Praktiske løsninger

God kvalitet i alle ledd.

Minus:

Egenvekt

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments