fredag, august 12, 2022
HomeJAKTTEST av SKULLHOOKER

TEST av SKULLHOOKER

Sesongen for jakt på trofevilt er snart ferdig, og da kommer det ofte en god del jobb for å ivareta trofeene. Testen er tidligere publisert, men like aktuell i dag!!

Tradisjonelt ligger det mye arbeid bak et trofe som henger på veggen. Skallen skal renses, blekes og ikke minst sages og slipes. Du skal deretter lage eller kjøpe en treplate og på dette skal skallen monteres. Dette er tidkrevende arbeid, som for mange har blitt en del av jakten. Andre føler at dette er arbeid de ikke mestrer, og setter bort jobben til andre.
Firma jaktfall selger en løsning som har navnet Skullhokker, som de mener er fremtiden for å kunne ta vare på trofeer. Dette er en nyvinning, som skal gjøre det enklere og bedre å få dine trofeer på veggen.
Dette er en brakett som festet i skallen, uten at du trenger sage eller gjøre andre inngrep. Monteringen av hele trofeet med Skullhooker tar ikke mer enn noen få minutter. Du har de justeringsmuligheter du trenger for at trofeet skal henge i riktig vinkel og se best mulig ut på veggen.
Har du funnet gevirer i skogen, og fått disse montert på en plastskalle, vil du måtte kunne gjøre små modifikasjoner. Dette er for de som har støpt kopien av skallen, ofte ikke er så nøye med det som ligger bak på skallen.
Er du som undertegnede, og ikke trives med å gjøre alt dette arbeidet selv, vil Skullhooker uten tvil gjøre dagen din enklere.

Den kommer i flere størrelser, for de fleste trofeer.

Pluss: Koster lite – Enkel å montere -Fungerer for de fleste skaller.

Minus: Plastikkskaller må modifiseres i mindre grad.

Leverandør:
Jaktfall As,

Jernverksveien 52 , 3721 Skien
www.jaktfall.no

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments