lørdag, juni 15, 2024
HomeFriluftslivTEST av Neverlost fra Norma

TEST av Neverlost fra Norma

Neverlost – produkter for jakt og friluftsliv.

Her er det noen innovative friluftsmennesker som har blitt lei av at ting forsvinner, og samtidig funnet ut at det går an å produsere praktiske og nødvendige friluftsprodukter med veldig god kvalitet. Dette så vel firmaet Norma AS, som har kjøpt dette varemerket, og som nå står som eier av Neverlost. Med erfaringen som ligger i Norma, vil vi vel i fremtiden bare se flere, og enda mer praktiske produkter fra denne produsenten.

Neverlost har en stor portefølje av produkter. Felles for dem alle er den oransje fargen, som gjør produktene lett å se. Dette er produkter som er designet for det skandinaviske markedet, som medfører at produktene er robuste, og takler både dårlig vær og røff behandling. Fra Neverlost får du blant annet beholdere og vesker beregnet for alt fra mobiltelefoner til våpen. De har også økser og slaktesett. I dag er det blitt veldig aktuelt med jaktbekledning som man kan se på lang avstand. Her har Neverlost alt fra enkle refleksvester til en modulbasert utstyrsvest. Vi har denne høsten prøvd flere produkter fra Neverlost. Her kan vi nevne termos, våpenbag, utstyrsbag, vanntette bagger osv.  Det som er veldig beskrivende for Neverlost, er at produktene er meget gjennomtenkt. Har her lyst til å nevne spesielt våpenbagen. I utgangspunktet ser den ut som alle andre slike bager, men de har her gjort den enda mer attraktiv for den aktive jeger eller skytter. Den har en stor vanntett lomme, en egen lomme for hørselvern og lyddemper, og en lomme for ekstra løp. Våpenbagen har meget gode og praktiske løsninger, og ikke minst ivaretar den våpenet på en god måte.

Vi har brukt produktene innenfor de bruksområdene de er beregnet for, og vi har vel logget over 30 bruksdøgn ila høsten. Felles for alle produktene er en gjennomgående god kvalitet. Vi har utfordret både stoff og sømmer, og vi har brukt produktene på en slik måte at feil ville blitt avdekt. Produktene virker meget robuste, og de takler både den tøffe bruken som man kan forvente, og vel så det. Ryktene sier at Neverlost nå snart kommer med mange produkter rettet mot de som fisker.

Er du et menneske som tilbringer mye av livet i skog og fjell, vil du fra Neverlost finne et eller annet som du har behov for. Fornøyd blir du garantert, for kvaliteten er upåklagelig.

Generelle kommentarer på produktene:

Pluss: Gjennomgående meget god kvalitet – En farge som vises – Praktiske og smarte løsninger.

Minus: Noen av produktene har høy pris.

Norma as

www.norma.as

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments