fredag, juli 19, 2024
HomeFriluftslivTEST av knivsliper fra Øyo

TEST av knivsliper fra Øyo

Med denne knivsliperen blir gamle kniver som nye.

Sist høst testet vi slaktesettet fra Øyo. En av kommentarene våre var at vi savnet noe for å skjerpe knivene. Øyo har både skjerpestål og et verktøy for å slipe knivene.

Øyo har produsert kniver og knivslipere igjennom de siste 100 årene. I denne perioden har de bygd opp en god erfaring i både produksjon av kniver, samt verktøy for å holde disse kvasse.

Vi har denne gangen testet en knivsliper, som er så enkel i bruk, at vi mener absolutt alle her blir gjort i stand til å slipe sine kniver.

Slipebladene har en gitt vinkel, noe som gjør at du ikke kan gjøre feil. På du videoen nederst i artikkelen, ser du hvor enkelt det er å slipe dine kniver.

LES OGSÅ: Test av slaktesett fra Øyo.

Knivsliperbladene skal vare i mange år. Skulle du merke at den begynner å bli slitt, er det bare å åpne sliperen, og snu slipebladene, da blir den som ny.

Alle våre kniver ble som nye. Ikke bare de vi bruker på jakt eller fiske, alle gamle kniver vi hadde liggende rundt omkring, fikk en ny kvass egg. Også gamle kjøkkenkniver fikk en ny renessanse.

En gammel og slitt ljå, som nesten ikke hadde noen form for egg, ble som ny etter bare 5 drag over eggen med dette verktøyet.

Det eneste du trenger i tillegg til denne sliperen, er et skjerpestål. Da vil alle dine kniver være klar til bruk, hver gang du trenger et sylskarpt verktøy.

Med knivsliperen fra Øyo, kan alle slipe sine kniver. Prisen skremmer heller ingen. Vi kan virkelig anbefale dette verktøyet.

Veiledende pris er 349.-

Produktet er testet av Knut Gartland

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments