fredag, august 12, 2022
HomeFriluftslivTEST av Keb Loft Jacket

TEST av Keb Loft Jacket

Vi presenterer en tidligere test av klær fra Fjällräven

Praktisk og nyttig fra Fjällräven

Keb Loft Jacket er en ny jakke i Fjällrävens KEb-serie. En lett og meget praktisk jakke som helst brukes som isoleringslag under en skalljakke på tur. Jakken er meget lett og tar minimalt med plass i sekken. På den måten får du med deg isolasjonsplagg uten at du trenger å tenke på at det tynger ryggsekken eller tar for stor plass.

Jakken er fylt med det syntetiske materialet G-Loft Supreme, som føles ut som dun, men som har bedre egenskaper enn dun i fuktig vær. Jakken har svært god isoleringsevne – tykkelsen tatt i betraktning.

På utsiden har Keb Loft Jacket polyester og er forsterket med G-1000 forsterkninger i nederkant og rundt åpningene i lommene. Dette fungerer utmerket og gjør sitt til at denne jakken tåler røff bruk.

Sett i forhold til en ullgenser er fleece-jakke får du mye mer isolasjon for pengene med denne jakken. I tilegg sparer du vekt og har et plagg som tørker mye lettere enn mer tradisjonelle islolasjonsplagg.

Jakken har toveis glidelås i fronten slik at du kan åpne nedenfra om du føler behov for å slippe ut litt varme når du beveger deg.  Glidelåsen har også utvendig beskyttelsesklaff med knapping. Den har stikk i mansjettene og i nederkant snorjustering. De to stikklommene på utsiden har også glidelås. Under testen opplevde vi til tider at foret på innsiden av lommene hadde en tendens til å kile seg inn i glidelåsene, men vi opplevde ikke at foret tok skade av det.

Passformen er veldig bra og kvaliteten på produktet holder høy standard. Er du på jakt etter et mellomplagg for de kalde dagene så er Fjällrävens Keb Loft Jacket noe du bør sjekke ut.

PLUSS:
Lett, slitesterk og praktisk

MINUS:
Litt problemer med glidelåsene i lommene som kiler seg fast

www.fjallraven.no

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments