fredag, august 12, 2022
HomeFriluftslivTEST av Härkila Norja

TEST av Härkila Norja

I 2013 gjennomførte vi denne testen av en Cardigan fra Härkila. Denne er fortsatt i hyllene, det er grunnen til at vi på nytt har valgt å publisere denne her på Utstillingsvinduet.

Härkila har her en cardigan, som er produsert av en blanding av ull, polyester og polyamid. Dette gjør jakken utrolig lett, den sitter meget godt og er komfortabel på kroppen.

Norja er et plagg som kan brukes som mellomplagg eller som ytterplagg på tørre dager.  I alle tilfeller vil den være et godt plagg, som gir god og lun varme. Den har et så pent snitt, at den like gjerne kan bruke sammen med jeans og skjorte på dager da man ikke er i fjellet.
Jakken har 2 lommer i front og en mindre lomme på venstre arm. Den har justering med strikk i jakkens nedre del, samt en stramming rundt håndleddet av et elastisk materiale.
Vi har brukt jakken i over 30 dager, og den har blitt vasket flere ganger. Vi kan ikke se unormal slitasje, den holder fasongen godt selv etter flere vask. Vi har brukt vår Norja i det daglige, men også i fjellet som mellomplagg, med skallplagg eller dun som ytterplagg. Vi er særdeles godt fornøyd med dette plagget.
Med Härkila Norja får du en enkel fritidsjakke med mange bruksområder, og som er av meget god kvalitet.

Pluss:
Lett å bære, lett i sekken
Varm
Både mellomplagg og ytterplagg
God kvalitet

Minus:
Intet å bemerke

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments