onsdag, august 17, 2022
HomeJAKTTEST av Finnskogen warm2 Jacket

TEST av Finnskogen warm2 Jacket

Her har Norrøna et produkt som kan være et godt ytterplagg, men også et forsterkningsplagg for de kaldeste dagene.
Jakken er en fleece av typen Polartec® Thermal Pro®, som er et lett og meget isolerende stoff.

De har her sydd en jakke i et kjent design, med frontlommer som er gode når frosne hender skal varmes, og en radiolomme. Jakken er forsterket på albuer og skuldre med børstet polyester. Den har også gamasjer rundt håndleddene. Dette er en jakke som er litt luksus. Den føles ikke bare varm, men gir også god komfort.
Denne jakken kan brukes som ytterjakke, men da må man huske at denne ikke fungerer så godt i fuktig vær. Vi føler at jakken faktisk puster helt greit på de varmeste dagene, men dette er ikke plagget du bruker på de tyngste etappene.
Som mellomplagg er dette et meget godt alternativ. Den har et pent snitt som gjør at den sitter kroppsnært, med blant annet formsydde albuer. Den har fantastiske isolerings- og varmeegenskaper. Vekten på 540 gr, gjør at du ikke merker den om den ligger i sekken.
Vi har fått testet jakken under de fleste av høstens jaktturer, og vi har logget over 30 bruksdager. Den har blitt en naturlig del av innholdet i sekken, og er alltid på kroppen under postering eller pauser. Jakken er blitt vasket en rekke ganger ila høsten. Vi har ikke oppdaget unormal slitasje eller andre feil og mangler i testperioden. 
Her får du en jakke som har mange bruksområder. Det som er sikkert er at du får en jakke med pent design, og en jakke med meget god kvalitet. Stikkordet må være varm og god.

Pluss: Vekt – Varme – Snitt
Minus: Noe høy pris

Farge: Light Green
Vekt: 540 g

Norrøna as

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments