onsdag, august 17, 2022
HomeFriluftslivTEST av BCB Fire Dragon Gel

TEST av BCB Fire Dragon Gel

Når du står der i regnet, og trenger varme for å få kokt på kaffen, kan drømmen om bålet været avhengig av et hjelpemiddel til å få fyr på bålet. Hvis du er ute i all slags vær, har du en og annen gang opplevd problemet med å få fyr i bålet. Savnet etter å ha noe i sekken som kunne gjort jobben enklere, og ikke minst raskere.

Mange drømmer å leve etter en hvis nasjonalhelt som siter at man under bålfyring kun skal bruk en fyrstikk. Vi som har vært mye i skogen, vet at dette er en sannhet med modifikasjoner.

Skal du fyre bål i skogen er det beste man kan bruke skikkelig tyri, eller bjørkenever. Men det er ikke alle steder man finner slike ting, og med de fuktigste værttypene kan også slike ting være vanskelig å bruke. Da er det godt at det på markedet finnes en rekke hjelpemidler for å tenne bål. Vi har denne gangen testet en veske eller nærmere bestemt en gele. Det fine med denne løsningen, er at den også går å bruke som forvarming på primuser og du kan bruke den for å få fyr på grillen.

 Firegel består av en seig alkoholholdig veske. Den leveres på en uknuselig plastflaske. Vi har testet den under vinterforhold med mange minusgrader og i ekstremt regnvær, og har alltid hatt den gode opplevelsen med hurtig og effektiv bålfyring. Det er alltid noen der ute som mener dette er tull, og at skal man ha bål skal det skje med det man finner i naturen. Men dere som har vært mye på tur, vet at når været er som verst er de gangene du virkelig trenger varmen fra et bål. Så dette er noe som lett kan være det som hjelper deg fra en ubehagelig situasjon. Denne geleen veier noe mer enn noen av de andre løsningen man har å velge imellom, men med gele kan den brukes på så mye mer enn bare å få fyr på et bål.

Hos www.jaktfall.no får du nå kjøpt dette hjelpemiddelet for kr 49 for 250ml.

 Pluss: Effektivt – Praktisk -Pris

Minus: Vekt

 Jaktfall As, Jernverksveien 52 , 3721 Skien      www.jaktfall.no

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments