onsdag, august 17, 2022
HomeKLÆRTEST av Aclima DobbelWool - Undertøy for de kalde dagene

TEST av Aclima DobbelWool – Undertøy for de kalde dagene

Vi har det siste året testet Aclima sin berømte DobbelWool, et plagg for deg som ikke liker å fryse.

Dette er undertøy som sitter meget godt på kroppen, og er behagelig å ha på. Du blir faktisk meget overrasket over dette plaggets passform.

Dette er egentlig 2 plagg, sydd sammen i ett. Den originale WoolNet helt inn på kroppen, og WarmWool som ytterdel. I tillegg har knær og skuldre et dobbelt lag med WarmWool.  Utfordringene er at de henger sammen, og at de ikke lar seg demontere, noe som på enkelte lengre turer hadde vært en fordel. Men man kan ikke få både i pose og sekk.

Vi har brukt disse plaggene igjennom flere årstider. De fungerer ikke bare under de laveste temperaturene, men dette er plagg som du også kan bruke om det ikke er så fryktelig kaldt. Det er likevel helt klart, at når man ikke kan dele plagget, blir det litt for varmt under tunge økter på varme dager. Det er likevel slik at konstruksjonen med nettingen innerst på kroppen, gir veldig god fukttransport.  Driver du med en aktivitet der du ikke produserer så mye varme, vil dette være et meget fornuftig valg av undertøy.

Vi har brukt plaggene igjennom en lengre periode, og de har blitt vasket en rekke ganger. Vi har ikke oppdaget unormal slitasje, og plaggene sitter fortsatt som støpt på kroppen etter vask.

Med dette plagget fryser du aldri, så det er et meget godt valg av undertøy.

 

Pluss:

          God passform

          God isolasjonsevne

          Sitter godt på kroppen

          Slitesterk

Minus:

          Upraktisk med 2 i 1 ved turer over mange dager/uker

 

 

Leverandør: 

ACLIMA AS

Email: aclima@aclima.no

 

 

 

#undertøy #fjelltur #varme #ull #aclima  #wool #netting

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments