søndag, april 14, 2024
HomeFriluftslivTest av Pulsar Pulsar Axion XM30S

Test av Pulsar Pulsar Axion XM30S

Denne kikkerten vil gi deg den oversikt du trenger i mørket, i alle fall i forhold til å kunne se dyr og mennesker innenfor 2 km.

Kassen som er i robust magnesium, er vanntett med kode IPX7, som forteller oss at den skal tåle 1 meter vann i 30 minutter. Dette har vi ikke testet.

Batteriene er på 3200mAh, og skal holde i 4 timer. Vi har ikke hatt den stående påslått i 4 timer for å teste varigheten på batteriene. Vår erfaring er at denne type verktøy slås på når du trenger å se etter noe, i mellomtiden har du det enten i dvalemodus eller avslått. Vi hadde den med oss på dagtid og i mørke i flere dager, uten av vi måtte lade batteriet. 

Kikkerten har en fast forstørrelse opp til 4,5X, og en digital forstørrelse på 18X. Du kan også kjøre bilde i bilde på denne enheten. Der kan du bruke 4,5X i hovedskjermen, og ha et lite bilde med høyere forstørrelse. Dette kan være greit når du ønsker å få frem mere detaljer i bildet. 

Du kan både filme og ta bilder fra denne kikkerten. Bildene kan du se med å koble enheten til en PC eller bruke en applikasjon (Stream Vision) som du finner til både IOS og Android. Med denne applikasjonen kan du også streame direkte til Internett. Enheten har en egen Wifi-modul.

I mørket fungerer denne godt, også på lengre avstander. I dagslys hadde vi ikke de beste opplevelsene.

Fordeler

  • Enkel å bruke
  • Liten og lett
  • Oppladbare batterier
  • Film og foto
  • Wifi og egen applikasjon

Ulemper

  • Noe høy pris

Kikkerten er å få kjøpt hos Hell jakt og fiske, prisen er 19.500 kroner.

Importør er Teno Astro AS

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments