fredag, august 12, 2022
HomeFriluftslivTEST av Outdoor Research Floodlight dunjakke

TEST av Outdoor Research Floodlight dunjakke

Outdoor Research Floodlight dunjakke er en meget allsidig jakke som kan brukes året rundt. At den holder stand i regnvær, er perfekt i trøndersk vinter.

Denne vann- og vindtette dunjakken egner seg til bruk både under fritidsaktiviteter eller rett og slett som ytterjakke til daglig bruk høst og vinter. Den er ikke for de kaldeste dagene, men holder stand i hvert fall ned til minus fem grader, uten å dynge på med alt for mye klær under.
Den er også aktuell ved lavere temperaturer ved høy aktivitet som for eksempel klatring, padling fot- eller skiturer. Vi vil også anbefale denne for kalde vår- og sommernetter i Trøndelag. Vi har brukt jakken hver dag i tre måneder i en mild trøndersk vinter til og fra jobb, på turer i skog og mark, samt i teltet i vinterfjellet. Utseendemessig har vi likt jakken svært godt og betrakter den passende også som en vanlig ytterjakke til og fra skole eller jobb.
Produktet er lett, svært behagelig å ha på og glidelåser og borrelås fungerer godt. Jakken har også stramming på hetten bak på hodet og foran og bøyle i pannen som gjør den enkel å tilpasse slik at hetten sitter godt og blir lun på hodet. Du får tetting i pannen, samtidig som en liten brem gir beskyttelse mot vind og nedbør.
Det er også stramming i livet og rundt håndleddene. Snorer og klips for stramming er litt små, og da kan det hende at du må av med votter eller hansker hvis du skal justere. Jakken har tre utvendige lommer med bra plass og to innvendige åpne lommer. Lommene foran er plassert så høyt at de går klar av midjereima til sekken. Dette er praktisk da du da har tilgang til lommene selv om du er på tur og sekken er strammet.
Den har et ytterstoff med Ripstop, som bidrar til å holde stoffet sammen selv om det får rifter. Jakken puster godt, slik at du ikke blir klam når temperaturen stiger. Dette er en av de aller mest behagelige jakkene av denne typen vi har testet. Både passformen, vekten og elegansen kombinert med røffheten og de tekniske kvalitetene gjør at vi kan anbefale denne jakken til all slags bruk.
Jakken finnes både for damer og herrer, og har en veiledende pris på 3999.-  Ønsker du mer info om Outdoor Research Floodlight dunjakke, finner du dette nettsiden www.vertikal.no

Pluss:
Lett og tar liten plass i sekken
Vind- og vanntett
Allsidig

Minus:
Klips på strammesnorer er noe små.

Leverandør:

Vertikal AS
3560 Hemsedal
info@vertikal.no
Tlf: 32 05 52 50

Previous articleHva er testteam.no?
Next articleTEST av Garmin VIRB
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments