lørdag, juni 15, 2024
HomeJAKTTEST av Jegerappen

TEST av Jegerappen

Vi har den siste tiden latt flere nye jegere teste en applikasjon for Android og IOS, som skal gjøre det enklere å ta jegerprøven.

Denne appen skal være Norges største oppgavesamling rette mot jegerprøven.

Dette er en applikasjon som du må betale for å bruke. Prisene er varierer for IOS og Android. For IOS er prisen fra kroner 99 for en uke, 169 for en måned og 249 for alltid å kunne bruke den. For Android er prisen 168, da har du den for alltid. 

Kanskje er ikke dette dette en applikasjon som du kommer til å bruke så mye etter at du er godkjent jeger, men vi tror at den alltid vil kunne være kjekk å ha. Det dukker alltid frem et spørsmål rundt vilt og jakt, da kan du finne svarene i appen.

Alle våre nye jegere tok imot denne nye appen med åpne armer, og de var alle godt fornøyde. Vi ga den også til noen erfarne jegere, for også å få deres oppfatning. 

Selve bruken av appen er meget enkel. Du velge mellom en teoriprøve og artsprøve. Velger du teoriprøven, kan du ta en prøve med selvvalgt antall oppgaver.

Når du får en oppgave, har du flere alternativer på svarene, ofte med bruk av bilder. Om du svarer rett eller feil, så kommer det en forklaring på hvert svar. Dette gjør at du alltid vil kunne lære noe på alle spørsmålene.

Velger du en artsprøve, fungerer dette på samme måte. Du velger antall spørsmål, og på hvert svar kommer det en forklaring.

Det brukes mye bilder i appen, med gode utfyllende svar og forklaringer. Det er vel her grunnlaget for læringen ligger. Vi mener visualiseringen hever kvaliteten på læringen. Bildene som brukes i appen, er de samme som i jegerprøveboken, noe som også gir en fin effekt.

Du kan se statistikk på dine tester, og følge din fremgang opp mot jegerprøven.

Vi mener dette er et veldig godt verktøy for den som ønsker å kvalitetssikre kunnskapen før man tar jegerprøven. Det har lagt opp på en god pedagogisk måte, som gjør at man hele tiden blir tilført ny kompetanse.

Den kan også brukes i uhøytidelige konkurranser innad i jaktlaget.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greyarea.jegerappen&hl=no
https://www.greyarea.no/jegerappen
https://www.facebook.com/Jegerappen/
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments