lørdag, juni 15, 2024
HomeFriluftslivTEST - Lanullva Tynn Ull Boxer Unisex

TEST – Lanullva Tynn Ull Boxer Unisex

I dag kom den første snøen, da er det bare å ta frem ulla. Vi har for en tid tilbake testet denne ullbokseren fra Lanullva. Tidligere har vi testet flere typer undertøy fra denne leverandøren. Kvalitet og funksjonalitet har vært et stikkord.

Boxeren som vi denne gangen ønsker å presentere, er vel noe vi ikke trodde skulle være et klesplagg for vanlig friluftsliv.

Lanullva har en boxer som er sydd av et stoff, som er noe tynnere enn deres ullundertøy. Det skal sies at selv om denne allikevel kan virke noe tykk, sitter den som limt på kroppen.  De har valgt å bruke merinoull, som er med på å gjøre dette til et meget behagelig plagg. Ulla har et mønster som gjør den elastisk, noe som igjen gjør at den gir god lufting.

Denne høsten har vi vært ute på tur på dager med temperatur ned mot 20 minusgrader, og med en del vind. På disse dagene kan det være greit å ha varme klær, i alle fall i de periodene man ikke er i bevegelse.  Det vi ofte ser, er friluftsmennesker som bruker masse penger på undertøy. Ofte glemmer de samme menneskene at det hjelper lite med ull på bena, så lenge du bruker en boxer av bomull. Bruker du en boxer av ull helt inne på huden, er du sikret at du holder deg varm og god både under aktivitet og når du sitter stille. De av dere som tror at det å ha ull rett på kroppen gir både kløe og annen irritasjon, bør prøve denne.

Lufting eller ventilasjon, er det som gjør produktene fra Lanullva spesielle. Produktene er strikket etter et mønster som både skal gi effektiv isolasjon og utlufting av fukt. Samtidig gjør dette strikkemønsteret at disse plaggene sitter godt på kroppen, og er meget behagelig å bære.

Produktet er vasket flere ganger i maskin, men vi har ikke sett unormal slitasje, og den holder god passform fra gang til gang.

Vi mener at dette produktet passer alle som oppholder seg ute i kulden. Er du en særdeles frossen person, vil du vel bruke denne boxeren under andre forhold også.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments