Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=https://www.utstillingsvinduet.no/index.php/blog/friluftsliv/item/832-garmin-echomap): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/utstiaal/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 955

Garmin® ECHOMAP™

Friluftsliv

Garmin presenterer ECHOMAP Ultra, en ny serie kartplottere

med 10 og 12 tommers berøringsskjermer og knappestyring, designet for deg som fisker i innsjøer og elver eller langs kysten. ECHOMAP Ultra serien leveres med en premium ekkoloddsløsning med innebygd støtte for Garmins krystallklare ekkolodd Ultra High Definition Scan, Panoptix LiveScope og den nye svingeren LVS12, som viser ekkoloddsbilder i sanntid med bunnstruktur, agn og fisk som svømmer under og rundt båten. ECHOMAP Ultra serien har den kraften og funksjonaliteten som kreves for å møte kravet fra dagens sportsfiskere gjennom kompatibilitet med Garmins nyeste og mest detaljerte sjøkart - BlueChart® g3 og BlueChart g3 Vision – med integrerte Navionics®-data og automatisk Auto Guidance1.

– ECHOMAP Ultra kobler sammen vår populære serie ECHOMAP Plus med premiefunksjonene i vår GPSMAP-serie, forteller Dan Bartel hos Garmin.
– De nye kartplotterne er den perfekte løsningen for sportsfiskere som ønsker de beste ekkoloddene og kartene som finnes på markedet, og som samtidig vil ha ett alt-i-ett-design som kan monteres enkelt på brakett, eller tas ut av båten ved dagens slutt.

For krystallklar scanning etter fisk og bunnstruktur er ECHOMAP Ultra 102sv og ECHOMAP Ultra 122sv tilgjengelige i kombinasjon med den nye svingeren Ultra High-Definition GT54UHD-TM med et alt-i-ett-design, som viser høyopløselige ClearVü™ og SideVü ekkolddbilder i et fantastisk, skarpt widescreen format med tradisjonelt CHIRP-ekkolodd. For økt rekkevidde og dybde fungerer GT54UHD-TMs SideVü på 455 kHz. ECHOMAP Ultra er også kompatibel med Panoptix™ all-seeing ekkoloddsgiver, inklusiv Panoptix LiveScope LVS12 og Panoptix LiveScope-systemet som viser videolignende ekkoloddsbilder i sanntid.

Den nye ECHOMAP Ultra serien, i kombinasjon med Garmins nye sjøkart BlueChart g3- og BlueChart g3 Vision med integrerte Navionics data og automatisk rutekalkulering gir en uovertruffen detaljerikdom og bekvemmelighet gjennom å forene det beste av begge dataoppsettene – BlueChart og Navionics – for å gi navigasjonshjelp, dybdemålinger, dybdekonturer, tidevann og strømmer samt detaljerte bilder av havner og marinaer. I tillegg tilbyr Garmin BlueChart g3 automatisk rutekalkulering som søker gjennom relevante sjøkart for å foreslå og anbefale en rute som baseres på båtens høyde, dybde og valgt sikkerhetsmargin.

Å holde seg oppdatert når man er på sjøen og på land med ECHOMAP Ultra serien er enklere enn noensinne. På sjøen kan ekkolodd, veipunkter og ruter deles over flere ECHOMAP Ultra enheter samt ECHOMAP Plus 7- og 9-tommers enheter. Den nye ECHOMAP Ultra serien kan også tilkobles NMEA® 2000 nettverk og støtter kurssensorene, autopilot, digital svitsjing med mer. Takket være innebygd WiFi® kan man også anvende appen Garmin ActiveCaptain® som sørger for en enkel, men kraftig tilkobling mellom en mobilenhet og en ECHOMAP Ultra enhet. ActiveCaptain gir deg mulighet til å oppdatere og kjøpe sjøkart fra OneChart-butikken på en mobilenhet, bruke ActiveCaptain Community for å få informasjon om marinaer og andre interessante detaljer, samt for eksempel tilgang til kartdata i Quickdraw™ Community. Active Captain leverer også smartvarsler og programvareoppdateringer trådløst, direkte til kartplotteren.

ECHOMAP Ultra serien beregnes å være tilgjengelig i mai 2019. Les mer på garmin.com/marine

1 Auto Guidance skal bare brukes til planlegging og erstatter ikke ansvaret ditt for å navigere fartøyet på en sikker måte

2 Når enheten er parkoblet med en kompatibel smarttelefon, les mer på Garmin.com/ble

FCC-melding: Denne enheten er ikke godkjent av Federal Communications Commission og selges ikke hos forhandler før godkjenning foreligger.

Sist redigertfredag, 07 juni 2019 16:32
(0 Stemmer)
Lest 2393 ganger
Logg inn for å kommentere