Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://www.utstillingsvinduet.no/index.php/blog/vapen/item/813-garmin-approach-z80): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/utstiaal/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 955

Garmin® Approach® Z80

Våpen og optikk

Schaffhausen, Sveits/26 april 2018 - Garmin lanserer Approach Z80, en komplett laserbasert GPS-avstandsmåler for golf. Approach Z80 viser avstander opptil 320 meter, med en margin på +/- 25 cm. Enheten er designet med flere innovative grafiske funksjoner som vises i søkeren, slik at golferen kan se avstand til hindre, layups og greenens utforming med nøyaktige avstander til forkant, senter og bakkant. Approach Z80 leveres preprogrammert med mer enn 41.000 internasjonale golfbaner.

”Vi er stolte av å levere en innovativ laserbasert GPS-avstandsmåler, utviklet for golfere som ønsker å forbedre spillet. Dette produktet utfyller vår serie av produkter for golferen”, forteller Marcus Bjärneroth hos Garmin. ”Approach Z80 utfordrer de eksisterende laserbaserte avstandsmålerne på markedet og med vår verdensledene GPS-teknologi tilføres en rekke funksjoner. Med 2D-banevisning integrert i søkeviseren vises nøyaktige avstander til green og ulike hindre, dette gir en fordel i spillet”.

Approach Z80 vil gi en forandring i måten golfere benytter avstandsmålere. Sammenlignet med bruk av tradisjonelle avstandsmålere gir Approach Z80 detaljert 2D-banevisning for både banekart og green i farger gjennom linsen. Når man ser i søkeren vises ett 2D-banekart til venstre i linsen, som viser avstander til green og ulike hindre. Med ett enkelt trykk på Range-knappen låses visningen på flaggposisjonen og gir informasjon om nøyaktig avstand. Samtidig zoomer kartet automatisk inn for å vise informasjon i 2D som en overlay. Laser Range Arc dras opp på green og viser avstanden til flagget og om det er i forkant, senter eller bakkant av greenen. Laser Range Arc kan også benyttes til å se hindre og ulike posisjoner som er viktige i spillet.

Approach Z80 viser automatisk hvilket hull man spiller for planlegging og par-informasjon. Funksjonen PlaysLike Distance justerer avstanden på opp- og nedoverbakker og hjelper spilleren å benytte riktig kølle. Når en golfspiller skal slå ett blindslag angir enheten retning og avstand til midten av green ved hjelp av Pin Pointer funksjonen. Ved turneringsspill kan man slå PlaysLike-avstand på eller av. Golfspillere kan utnytte alle disse funksjonene uten å behøve å slippe søkeren med blikket. Med innebygd bildestabilisator vises rolige søkebilder, i tillegg er enheten utstyrt med 6X digital zoom som gir en skarp forstørring. Approach Z80 er lett, kompakt og leveres med en bekvem bæreveske med karabinkrok.

Approach Z80 beregnes å være på lager i løpet av 2 kvartal 2018.

Sist redigertsøndag, 20 mai 2018 10:04
(0 Stemmer)
Lest 1175 ganger

Mer i denne kategorien

« KAHLES Helia 8x56 GoPro Fusion »
Logg inn for å kommentere