Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://www.utstillingsvinduet.no/index.php/blog/vapen/item/648-den-nye-nikon-serien-monarch-hg-de-mest-avanserte-monarch-kikkertene-noensinne): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/utstiaal/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 955

Den nye Nikon-serien MONARCH HG – de mest avanserte MONARCH-kikkertene noensinne

Våpen og optikk

MONARCH HG 8 x 42 og 10 x 42 byr på høy optisk kvalitet med skarphet fra kant til kant og vakre, naturlige farger.

Det vide synsfeltet (60,3˚ for 8x42 og 62,2˚ for 10x42) gir en spektakulær kikkeopplevelse. Linsesystemet med flatt bildefelt sørger for et skarpt og klart bilde helt ut til periferien av linsen. Nikons ED-glass (ekstra lav spredning) korrigerer kromatisk aberrasjon og gir et kontrastrikt bilde med høy oppløsning og naturtro fargegjengivelse. En høykvalitets antirefleksbehandling i flere lag påføres alle linser og prismer. I tillegg er et dielektrisk, høyreflekterende prismebelegg i flere lag påført takprismen. Disse to kombinert gjør at kikkertene oppnår et utrolig lyssterkt bilde med opptil 92 % eller høyere lysgjennomgang.

Kompakt og lett utforming gjør den enkel å ta med seg overalt. Magnesiumlegering og ripebestandig belegg på okularene og objektivene gjør de robuste og holdbare. Stor øyeavstand gir klart synsfelt, også for brillebrukere. Øyemuslinger i gummi av drei-og-skyv-typen gjør det enkelt å posisjonere øynene riktig. Kikkertene passer perfekt til utendørsaktivitet. MONARCH HG-kikkerter har nitrogenfylte hus, noe som gir en overlegen ytelse underned til 5 meter i opptil 10 minutter. Kikkerten er også duggfri og forhindrer dugg selv i omgivelser med lavt trykk, helt opp til høyder tilsvarende 5000 meter. Du vil alltid se klart når du virkelig trenger det.

 MONARCH HG 8x42 og 10x42 forventes å være tilgjengelig fra august 2016 til en veiledende pris på 9.390,- og 9.890,- inkl. Mva.

Sist redigertmandag, 08 august 2016 16:58
(0 Stemmer)
Lest 1851 ganger
Logg inn for å kommentere