SWAROVSKI Z8i

Våpen og optikk

SWAROVSKI OPTIK presenterer et nytt kikkertsikte på IWA 2016: Z8i.

Dette mesterverket fra SWAROVSKI OPTIK skiller seg ut med en 8x zoom som er integrert i et imponerende slankt 30 mm rør, slik at det kan tilpasses ethvert skytevåpen. Z8i er et høytytende kikkertsikte uten sidestykke i jaktverdenen, med et avansert optisk system og rask oppdagelse av mål som kronen på verket. FLEXCHANGE – det første valgbare retikkelet 4A-IF – gjør det mulig for Z8i å tilpasses mange ulike jaktsammenhenger. Det personlige ballistikktårnet (BTF) kan brukes som topp- og sidetårn og kan kombineres med ethvert retikkel. Z8i vil være tilgjengelig fra utvalgte spesialistforhandlere i fire forskjellige modeller fra juni 2016, sammen med den personlige ballistikkringen (PBR) for BTF tilbudt som et tilbehør.

Med utholdenhet, ekspertise og visjon har SWAROVSKI OPTIK klart å integrere et innovativt kikkertsikte med 8x zoom i et slankt, elegant 30 mm rør, og dermed skapt en imponerende kombinasjon av styrke og skjønnhet. 8x zoom uten sidestykke og krystallklar optikk

Z8i-kikkersiktet omdefinerer ytelse fullstendig med 8x zoom og enestående optikk. 8x zoom kombinerer stort synsfelt med en høy detaljnøyaktighet. Kombinert med mesterlig laget optikk er det nye kikkertsiktet, som tilbyr optimale synlige detaljer, imponerende med den høye forstørrelsesgraden, kompromissløse bildedefinisjonen gjennom hele synsfeltet og utmerkede brukerkomforten for rask oppdagelse av mål.

Perfekt designet: Nye standarder når det gjelder design og ergonomi Klare linjer, et slankt rør og en kompakt design. Det var kun de mange årene med innsats brukt på utvikling som gjorde det mulig å implementere 8x zoom i et slankt 30 mm rør som passer til ethvert jaktvåpen når det gjelder design og vekt. Det beviser også at et teknisk banebrytende kikkertsikte kan være veldig elegant. God design er ikke et mål i seg selv, men det tilbyr mer verdi. Den ergonomisk forbedrede belysningsenheten gir en bedre oversikt over hva som foregår, mens de store knappene som kan nås fra toppen, gir rask, pålitelig bruk.

FLEXCHANGE, det første valgbare retikkelet 4A-IF Z8i er et kikkertsikte for ethvert jaktscenario. Kombinasjonen av det personlige ballistikktårnet som er enkelt å feste, kraftig 8x zoom og det første valgbare retikkelet gjør kikkertsiktet svært allsidig. Én spesiell ny funksjon er FLEXCHANGE-retikkelet. Det nye 4A-IF-retikkelet ble spesielt utviklet for drivjakt, og har en opplyst ring som kan slås på og av med et knappetrykk. Du kan deretter tilpasse retiklene nøyaktig til jaktsituasjonen fremover og oppnå større fleksibilitet for enhver jaktutfordring. Ett tårn for enhver mulighet Det personlige ballistikktårnet (BTF) kan konfigureres separat ved bruk av tre ulike typer ringer, og kan festes med ett enkelt klikk. Det kan brukes som et topp- eller sidetårn, og kan kombineres med alle de tilgjengelige retiklene. Dette gjør det mulig å alltid holde på målet ved ønskede avstander. Hvis det brukes som et topptårn, kan det kompensere for skuddbanens fall, og når det brukes som et sidetårn, kan det kompensere for vindjustering eller beregning av lead-avstand. En låsemekanisme hindrer også at det vris utilsiktet. Z8i-siktets parallaksetårn lar deg stille inn et parallaksefritt bilde, som du raskt kan justere selv i skuddposisjon. Låsen ved merket for 100 m lar deg stille inn parallaksetårnet enkelt og driftssikkert selv i skumring.

Tilpasset spesialtilbehør: personlig ballistikkring (PBR) Som et valgfritt tilbehør til BTF, tilbyr den personlige ballistikkringen (PBR) maksimal rekkevidde for individuell justering for alle relevante jaktavstander. Den er gravert basert på de personlige dataene som er matet inn i SWAROVSKI OPTIKs ballistikkprogram, og den er tilpasset ammunisjonen du har valgt.

Fire Z8i-modeller for ulike jaktprioriteter

Z8i 1-8x24 (tilgjengelig med det valgfrie 4A-IF FLEXCHANGE-retikkelet) er ekspertenes kraftige kikkertsikte som passer til drivjakt. Det imponerer med det enestående synsfeltet, som er viktig for å holde oversikten i situasjoner som endrer seg raskt og ta den riktige beslutningen.

Z8i 1,7-13,3x42 P (tilgjengelig med det valgfrie 4A-IF FLEXCHANGE-retikkelet), et allsidig kikkertsikte som passer til drivjakt og snikjakt, kombinerer et enestående synsfelt for drivjakt med en lett design, noe som også gjør det ideelt for fjelljakt.

Som et allsidig kikkertsikte for snikjakt, posteringsjakt og drivjakt, kombinerer Z8i 2-16x50 P et stort synsfelt for drivjakt og alle de nødvendige detaljene for skyting på lang avstand.

Takket være enestående optikk produserer det lyssterke kikkertsiktet Z8i 2,3-18x56 P krystallklare bilder selv i dårlige lysforhold og i skumringen. Den høye forstørrelsen og detaljnøyaktigheten legger til rette for skudd på lang avstand.

(0 Stemmer)
Lest 3460 ganger
Logg inn for å kommentere