Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://www.utstillingsvinduet.no/index.php/blog/user-page/item/723-garmin-inreach-se-og-inreach-explorer): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/utstiaal/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 955

Garmin inReach SE®+ og inReach Explorer®+

Turutstyr

OLATHE, Kansas / 4. januar 2017 — Garmin presenterer inReach SE+ og inReach Explorer+,

de første enhetene fra Garmin med satellittkommunikasjonsteknologi og Iridium dekning for toveis kommunikasjon og SOS-varsling til GEOS uansett hvor i verden brukeren befinner seg. Begge modellene leveres med integrert GPS for sporing og basisnavigasjon, inReach Explorer+ leveres i tillegg med preprogrammerte TOPO kart, innebygd digitalt kompass, barometrisk høydemåler og akselerometer.

«Satellittkommunikasjon er noe våre kunder har etterspurt og vi er stolte av å endelig presentere de første Garmin inReach enhetene,» forteller Martin Resch hos Garmin. «Fordelen med disse enhetene er muligheten til toveis satellittkommunikasjon, samtidig å ha trygg og sikker GPS-navigasjon under turer og ekspedisjoner.»

Ved å utnytte det globale Iridium satellittnettverket gir inReach SE+ og inReach Explorer+ muligheten til å sende og motta tekstmeldinger til mobiltelefonnumre, e-post adresser eller andre inReach enheter. Begge enhetene har en interaktiv SOS-varslingstjeneste via GEOS som er det døgnåpne overvåkingssenteret for varslingstjenester. Når et SOS-varsel er mottatt kan inReach brukere kommunisere frem og tilbake med erfarne GEOS spesialister og til enhver tid være trygge på at hjelp er underveis. Brukere av inReach kan også preprogrammere eventuelle andre nødkontakter som skal motta SOS ved potensiell bruk av nødanrop. Den lyssterke, transreflektive skjermen er optimalisert for friluftsbruk, brukergrensesnittet leveres i velkjent Garmin funksjonalitet og SOS-nødknapp tilpasset i beskyttet og intuitivt oppsett, som gjør kommunikasjon i nødsituasjoner enkelt.

Både inReach SE+ og inReach Explorer+ leveres med integrert GPS for sporing og basisnavigasjon. Slik kan brukere følge og dele ruter, veipunkter og finne veien tilbake via elektroniske «brødsmulespor». inReach Explorer+ leveres i tillegg med preprogrammert europeisk TOPO kart, innebygd digitalt kompass, barometrisk høydemåler og akselerometer.
Med den webaserte MapShare funksjonen kan inReach brukere sende data som spor og veipunkter i forhåndsdefinerte intervaller, slik at venner og familie kan følge turen og se posisjon. Det kan også sendes meldinger frem og tilbake underveis.

Via kompatibel smarttelefon kan også inReach SE+ og Explorer+ synkronisere via den gratis Earthmate applikasjonen. Dette gir utvidet trygghet og kompabilitet. Via appen kan brukeren får tilgang til bilder og kartdata, til oppdaterte værvarslingstjenester og mer.
Alle inReach-enheter leveres med gratis tilgang til en nettskydrevet portal hvor det kan planlegges turer med ruter og veipunkter, opprettes forhåndsdefinerte meldinger og hurtigtekstmeldinger, man kan synkronisere enhetsinnstillingene, oppdatere programvare, laste ned nye TOPO-kart, legge ut koblinger til kontoer på sosiale medier, lagre posisjonsdata og mer.

Ved oppladning gir inReach SE+ og Exporer+ batterikapasitet på opptil 100 timers bruk i sporingsmodus og opptil 30 dager i strømsparingsmodus. Enhetene er designet i velkjent Garmin kvalitet, er robuste for å tåle tøffe forhold og leveres med IPX7-standard som gir vanntetthetsrate ned til 1 meters dybde i opptil 30 minutter.

For å kommunisere i Iridium nettverket, kreves et aktivt satellittabonnement. Du kan velge mellom et årsabonnement eller et fleksibelt, løpende månedsabonnement avhengig av hvor mye du tror du kommer til å bruke tjenesten.

 

 

Vi har tidligere testet Inreach SE. Testen finner du her : http://utstillingsvinduet.no/index.php/blog/user-page/item/519-test-delorme-inreachse-en-livreddende-enhet-a-ha-i-sekken

 

Sist redigerttirsdag, 10 januar 2017 13:42
(0 Stemmer)
Lest 2308 ganger

Mer i denne kategorien

« Thule Upslope
Logg inn for å kommentere