Fjällräven Abisko Shape 2&3 telt

Turutstyr

Lette og solide tunneltelt med romslig fortelt. Enkle å slå opp.

Smarte funksjoner, inkludert et yttertelt som kan rulles opp i begge ender, gir god luftsirkulasjon.

Abisko Shape er lette og solide helårs tunneltelt med vektbesparende lavprofildesign og bemerkelsesverdig god plass i forteltet. Et anvendelig telt for 2 eller 3 personer med overlegen ventilasjon, inkludert en ny, smart funksjon som gjør at du kan rulle opp ytterteltet i begge ender. Det gir en fantastisk luftsirkulasjon og er like praktisk i det uberegnelige skandinaviske været som i varmere strøk. En perfekt, lett, følgesvenn på fotturer året rundt, under alle forhold, unntatt de mest ekstreme.

Ytterteltet er sydd i ny, teknisk TripleRip nylon med en innovativ konstruksjon som kombinerer to ulike materialvekter – de mest utsatte stedene mot bakken er forsterket med et sterkere, tykkere stoff, mens de mindre eksponerte stedene er sydd i et lettere stoff – noe som gir førsteklasses styrke samtidig som vekten holdes nede. Ytterteltet og innerteltet henger sammen, slik at innerteltet holder seg tørt mens dere slår det opp. Stangkanalene er på utsiden og er fargekodet for å gjøre det enkelt. De er store nok til doble stenger (tilbehør) under tøffe forhold. Store, høyt plasserte ventiler gir førsteklasses luftsirkulasjon, og alle åpninger er dekket av finmasket netting som holder ute selv de aller minste, knapt synlige insektene. Åpningene i ytterteltet kan åpnes eller dekkes fullstendig med ytterteltstoff. Når det er varmt, kan dørene rulles opp og festes i halvåpen stilling – glidelåsen har en automatisk låsefunksjon som gjør at vinden ikke kan tvinge den til å "krype" – for ekstra luftsirkulasjon uten at regnet slipper inn i innerteltet. Døren til innerteltet har finmasket netting og kan også lukkes helt med en dør av ventilerende innerteltstoff.

Forteltet har god plass til matlaging, utstyr eller en firbent turkamerat. Inngangen er på siden, noe som kan gi god utnyttelse av plassen. Innerteltet er også romslig med klessnor og nettinglommer som er nyttige når du vil holde orden på sakene dine.

Som alle Fjällrävens telt er Abisko Shape 2 produsert helt uten PVC-plast og giftige flammehemmere, og impregneringen er fluorkarbonfri.

Sist redigerttirsdag, 03 mai 2016 11:36
(0 Stemmer)
Lest 1198 ganger
Logg inn for å kommentere