En sekk for de tøffe turene

Turutstyr

Utstyrsprodusenten Thule lanserer nå en teknisk ryggsekk for de tøffeste turene i fjell og villmark.

Hensikten er å gi god bærekomfort selv i vanskelig terreng.

Svenske Thule har siden andre verdenskrig utviklet utstyr for friluftslivsinteresserte, og er igjen på banen med nytt utstyr for sikker og komfortabel transport. Denne gangen lanserer Thule en ny sekk i sin tekniske ryggsekkeserie: Thule Capstone.

Enten du står eller går på ski, eller trives til fots eller på jakt i fjellheimen, er den kompakte Thule Capstone utviklet for å gi god komfort på de tøffeste turene. I likhet med flaggskipet og storesøster Thule GuidePost er sekken konstruert med flere titalls forskjellige justeringsmuligheter for i størst mulig grad å kunne tilpasse sekkene til alle kroppsformer. Dame og herremodellene er begge spesialtilpasset for best mulig passform både med tanke på hofte, skulder og bryst. Capstone har blant annet to utvendige sidelommer for ekstra lagringsplass – noe som gjør mindre effekter lett tilgjengelige på farten – og et integrert regntrekk for å møte alle forhold.

Sekkene er laget av en kombinasjon av 210D Cordura TM Nylon og 315D Cordura TM Nylon, og kommer i størrelsene 50L, 40L og 32L både for damer og menn. I tillegg kommer Capstone i en egen dagsturutgave på 22 liter kalt ”DayPack” – spesialutviklet for toppturene.

Thules ryggsekker leveres i fargekombinasjonene svart, grått, rødt, fiolett og blått, kommer med 25 års garanti og koster fra kr. 999 (22 liter) til kr. 1599 (50L).

 

 

(0 Stemmer)
Lest 1160 ganger
Logg inn for å kommentere