Warning: file_get_contents(http://graph.facebook.com/?ids=http://www.utstillingsvinduet.no/index.php/blog/klaer/item/789-test-moose-hunter-reversible-dunvest): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/utstiaal/public_html/plugins/content/bt_socialshare/bt_socialshare.php on line 955

TEST – Härkila Moose Hunter Reversible Dunvest

Klær

Dette er det plagget som gjør høstjakta perfekt. En vest med de riktige fargene, og ikke minst det riktige fyllet.

Vesten er vendbar. Du får MossyOak®Break-Up Country® på den ene siden, og MossyOak®  OrangeBlaze på den andre. Her kan du selv velge om du vil gå rundt i vakre høstfarger, eller om du vil lyse opp med denne oransje kamuflasjen, som gjør at alle andre jegere ser deg godt i landskapet.

Vesten er sydd i et materiale som vi mener er av god kvalitet. Vi har ikke sett noen tegn til unormal slitasje eller lekkasje av dun, under de 25 dagene denne vesten har vært i bruk. For oss har dette vært et plagg som har gitt oss en god og lun start på dagen, og som også har vært fast følge på alle turer, for å holde oss varm i pauser og på post. Ofte er slike plagg undervurdert, da de ikke har armer. Men når du får kroppen inntullet i dun, blir hender og føtter også mye varmere.

 Vesten har de riktige lommene, da du får både frontlommer og radiolommer på begge sider. Alle glidelås er gjort vanntette, som er en fin detalj, selv om dette ikke akkurat er noe regntøy.

Den har god fasong, og sitter godt på kroppen. Har du glidelåsen lukket, dekker den hele halsen. Vesten har god fylde, men vil du ha den i sekken, kan den komprimeres, slik at den ikke tar stor plass.

Fyllet i denne vesten er som nevnt dun og fjær. Det gjør vesten til et smart forsterkningsplagg under pauser og postering. Skal du ikke ha den tyngste aktivitetene, kan denne vesten også være et godt ytterplagg.

 

Pluss:

  • Vendbar
  • God kvalitet i alle ledd
  • Vekt

 

Minus:

  • Intet å bemerke

 

Veil pris 2.499,-

 

Vi har også testet en jakke og bukse fra samme serie!

Sist redigerttirsdag, 21 august 2018 05:45
(0 Stemmer)
Lest 5972 ganger
Logg inn for å kommentere