Fjällräven Abisko Shade Jacket & Trousers

Friluftsliv

Lett, svært ventilerende jakke og bukse i G-1000 Air for gåturer i raskt tempo og intensive aktiviteter i varme klima.

Jakken har teknisk snitt med stretch-paneler på sidene, høy krage og brystlommer. Buksen er kjølig med maksimal ventilering.
Lett og svært ventilerende jakke og bukse for gåturer i raskt tempo og intensive aktiviteter i varme, solfylte klima. Laget av G-1000 Air med suveren ventilasjon slik at du holder deg så kjølig og tørr som mulig, på samme tid som stretch-panelene i siden gir ekstra frihet til bevegelse. Perfekt på dager når solen er sterk og du er nødt til å dekke deg til med klær som puster bra. Jakkens snitt er teknisk, og den høye kraven kan justeres med en snøring slik at den beskytter nakken mot solen. Glidelåsen har en hakebeskyttelse på toppen og kan åpnes i begge ender. Det er to romslige, brystlommer med glidelås. Ermene kan rulles opp og kneppes.
Den lette, luftige turbuksen er også laget av G-1000 Air, i resirkulert polyester og organisk bomull, designet for maksimal luftsirkulering med så få områder med dobbelt lag av materiale som mulig. Glidelåser fra hoften til knærne slipper ut overskuddsvarme og ventilerende åk på baksiden lar luften sirkulere når du beveger deg. Bena er litt videre nederst, slik at de slipper inn mer luft. Håndlommene har nettingfôr og lommene på bena har glidelåser og en diskret belg. Buksen kommer med et praktisk tekstilbelte.

Yttermateriale: G1000® Air: 65% polyester, 35% bomull, 94% nylon, 6% elastane
Vekt: Jakke 380 g i størrelse M-mann/ Bukse 350 g i 48
Størrelse: Jakke XS-XXXL / Bukse: 44-60
Veil. pris jakke kr. 1.699,- Veil. pris bukse kr. 1.699,-

Leveres i fargene: Herre: Dark Grey, Sand, Uncle Blue og Green

Sist redigerttorsdag, 18 mai 2017 08:05
(0 Stemmer)
Lest 1201 ganger
Logg inn for å kommentere