Fjällräven Splitpack Large

Friluftsliv

Smart reiseduffelbag som kan bæres komfortabelt på ryggen.

Med glidelåsåpning får man lett tilgang til to romslige hovedrom med netting-vegger som holder ting på plass og gir god oversikt. Stoffet er Fjällrävens G-1000 HeavyDuty Eco i resirkulert polyester og organisk bomull.

Innovativ reiseduffelbag med glidelås som gjør det enkelt å holde styr på innholdet. Bæres komfortabelt på ryggen med vatterte skulderremmer, og det vatterte ryggpanelet hindrer at innholdet presser seg mot ryggen. Laget av slitesterkt G-1000 HeavyDuty Eco i resirkulert polyester og organisk bomull, med fôr i lett polyamid. En praktisk og varig reisekamerat som også fungerer like bra til treningsstudioet som på helgeturer.

En robust glidelås åpner bagen opp slik at den deles inn i to hovedrom med lik størrelse. Nettingveggene med glidelås holder utstyret på plass og gir god oversikt – selv når bagen ikke er fullpakket – og det gjør det enklere å pakke skittentøy eller fuktig utstyr separat. Det er tre innvendige nettinglommer for mindre ting, og to utvendige lommer, også med glidelås. Store håndtak på endene gjør det enklere å håndtere bagen. Hovedglidelåsen kan ev låses med hengelås (ikke inkludert). Volum: Omtrent 55 liter.

Yttermateriale: G-1000 HeavyDuty: 65% polyester, 35% bomull

Høyde: 33 cm

Bredde: 58 cm

Dybde: 33 cm

Vekt: 1300 g

Volum: Ca 55 L

Regntrekk: Ja Veil. Pris kr. 1.999,-

Sist redigerttirsdag, 21 mars 2017 12:44
(0 Stemmer)
Lest 689 ganger

Mer i denne kategorien

« Seasy Villmark GoPro Karma Grip »
Logg inn for å kommentere