Seasy Villmark

Friluftsliv

Nyheten Seasy Villmark er en stabil plastkajakk utviklet og utstyrt for jakt og fiske.

Seasy Villmark er en rotasjonsstøpt og robust sit-on-top kajakk og en nyhet i den etablerte Seasy-serien. Seasy Villmark er mer stabil enn øvrige Seasy-modeller, noe som gir øket trygghet når man skal håndtere både utstyr og fangst om bord. Villmark er utstyrt for jakt, fiske og ferdsel på og mellom innsjøer i skog og fjell, eller for turer i skjærgården.

Tilpasset fiske

Seasy Villmark har holder for fiskestang som passer de fleste typer stang- og snellekombinasjoner. Stangholderen er lett justerbar og har låseanordning for å hindre at du mister stangen. Nykommeren har også en myk, vannavstøtende ryggstøtte som raskt og enkelt kan justeres for optimal sitteposisjon. Villmark er utstyrt med ror, noe som gjør den enkel å manøvrere også i moderate bølger, og den sammenleggbare padleåren kan festes bak sitteplassen under fiske eller annen aktivitet. Med flere bærehåndtak er det enkelt å bære eller trekke med seg kajakken mellom innsjøer i marka.

I Seasy Villmark finner du dreneringshull for vann, oppbevaringsluke, beholder for drikkeflaske, samt god lasteplass med nett. Modellen har en lastekapasitet på 150 kg. For mer informasjon, se weefritid.no

Tekniske spesifikasjoner

Vekt: 33.00 kg

B: 77.00 cm

H: 34.00 cm

L: 380.00 cm

 

Veiledende pris: 5000 kroner.

Sist redigerttirsdag, 21 mars 2017 11:30
(0 Stemmer)
Lest 2412 ganger
Logg inn for å kommentere