Garmin® fēnix 5: Gold winner ISPO Award 2017

Friluftsliv

Under verdens største friluftsmesse ISPO, som arrangeres i München i Tyskland, kåres ekstraordinære sportsprodukter med ISPO Awards

. ISPO Awards er et kvalitetsstempel for sportsvareindustrien, som forhandlere har nytte av før fremtidige produktvalg. ISPO Awards gir samtidig sluttbrukere en anbefaling av produkter basert på nøytrale ekspertvurderinger.
ISPO er mye mer enn en produktmesse. ISPO er en internasjonal arena for hele sportsbransjen, hvor mange beslutningstakere og kreative hjerner fra kjente varemerker treffes.

Hvert år hedrer ISPO de mest innovative produktene i sportsbransjen med ISPO Award. I år fikk Garmin med sin nye GPS-multisportklokke fēnix 5 den fine utmerkelsen ISPO AWARD GOLD WINNER i segmentet Performance, kategori Tracking Hardware & Mobile Devices.

– Vi er veldig stolte av denne utmerkelsen. fēnix-familien oppdages av stadig flere og vi merker oss den økende interessen for navigasjon og multisportaktiviteter, forteller Marcus Bjärneroth som er nordisk markedssjef hos Garmin.

Garmin er kjent for verdensledende GPS-teknologi og har et bredt utvalg av ulike navigasjonsprodukter for bil, motorsykkel, båt, fiske, jakt, løping, sykling og annet. Kombinasjonsbruk av ulike av disse produktene er økende, fēnix produktene binder mye av Garmins teknologi tettere sammen.

– Garmin tilbyr et øko-system hvor de fleste produktene på ulike måter er sammenkoblet. Med fēnix 5, som leveres i 3 størrelser og ulike produktspesifikasjoner, møter vi behovet hos sluttkunden, avslutter Marcus.

Juryens begrunnelse følger:

fēnix 5 leveres med et Garmin Chroma display som vises tydelig i sterkt sollys, Elevate pulsmåling på håndleddet, aktivitetsmåling og multisportfunksjoner, smartvarsling som gir varsler om e-post, sms, telefonanrop og ulike Garmin Connect applikasjoner. I tillegg leveres noen av modellene med preprogrammerte topografiske kart for avansert navigasjon. fēnix 5 serien er premium multisportklokker med store skjermer i en lettere, slankere og mer kompakt størrelse enn tidligere modeller.

Om ISPO Awards

ISPO AWARD er inndelt i fem kategorier: Action, Outdoor, Ski, Performance og Health & Fitness. En uavhengig, internasjonal jury vurderer og kårer produkter i hver kategori og hedrer vinnere med følgende titler:

ISPO AWARD PRODUCT OF THE YEAR – årets beste produkt, totalt sett, velges ut fra GOLD WINNERS i hver kategori.

ISPO AWARD GOLD WINNER – for det beste produktet i hver kategori.

ISPO AWARD WINNER – for prosjekter/produkter innenfor en kategori som fortjener premiering.

(0 Stemmer)
Lest 929 ganger
Logg inn for å kommentere