Garmin fēnix 5 serien – innovative og kompromissløse GPS-multisportklokker med et stilrent design

Friluftsliv

OLATHE, Kansas / 4. januar 2017 — Garmin presenterer fēnix 5, fēnix 5S og fēnix 5X, tre nye premium GPS-multisportklokker fullspekket med funksjoner for sport og friluft.

fēnix 5S er en lettere, slankere og mindre utgave enn tidligere modeller – perfekt for den som ønsker en mindre klokke og/ eller har et smalere håndledd. fēnix 5X leveres preprogrammert med TOPO-kart i farger. Den kompakte fēnix 5 er fullspekket med funksjoner og et nytt design. Alle de tre modellene leveres med de velkjente funksjonene som 24/7 aktivitetsmåling, pulsmåling på håndleddet, lang batterilevetid og trådløs funksjonalitet. Nytt for fēnix 5 serien er at modellene leveres med en unik løsning for raskt skifte av QuickFit™ klokkeremmer i premium lær, metall eller silikon i et utvalg ulike farger.

«Etter flere år som leverandør på markedet for bærbar teknologi er erfaringen at atleter og eventyrere har mange ulike behov. Med fēnix 5 serien har vi designet en produktserie som er tilpasset etterspørselen vi kjenner på sports- og friluftsmarkedet. Vi gleder oss til å presentere disse,» forteller Dan Bartel hos Garmin.

fēnix 5 er en kompakt 47 mm multisportsklokke i en størrelse optimalisert for ytelse. Klokken har en tøff atletisk design og en overlegen kvalitetsfølelse, med EXO-antenne i rustfri stålkasse og bakside i smidd stål.

Siden én størrelse ikke passer for alle, er fēnix 5S med 42 mm perfekt for den som ønsker en mindre klokke og/eller har et smalere håndledd. Samtidig har den alle de avanserte funksjonene som fēnix er kjent for. fēnix 5S har en slank design og gir en overlegen kvalitetsfølelse, med EXO-antenne i rustfri stålkasse og bakside i smidd stål.

fēnix 5X med sin 51 mm størrelse er en GPS-multisportklokke for atleter og eventyrere. Det er den første klokken i fēnix serien med europeisk rekreasjonskart for hurtignavigasjon og stedsreferanser. Garmin Elevate™ teknologi for pulsmåling på håndleddet, innebygde aktivitetsprofiler, avanserte ytelsesmålinger og treningsstatusmeldinger gjør at du kan trene mer effektivt. Smartvarsler gjør det enklere å se beskjeder under aktivitet.
Nytt for fēnix 5 serien er at modellene leveres med en unik løsning for raskt skifte av QuickFit™ klokkeremmer i premium lær, metall eller silikon i et utvalg ulike farger.

Modellene i fēnix 5 serien leveres preprogrammert med funksjoner for løping, sykling, multisport, golf, svømming, gåing, friluftsnavigasjon og mer. Enten brukere er friluftseventyrere, eller idrettsatleter, som stadig behøver oppdatert informasjon, gir Garmin Elevate pulsteknologi måling av puls på håndleddet 24/7 uten behov for pulsbelte. I tillegg til utvalget av sportsprofiler leveres modellene med funksjoner for daglig aktivitetsmåling, innebygd navigasjonsfunksjonalitet med både GPS- og GLONASS støtte, 3-akset kompass, gyroskop og barometrisk høydemåler. Alt dette gjør fēnix overlegen som navigasjonsverktøy i tillegg til bruk for sportsaktiviteter.

fēnix 5 serien leveres også med funksjoner for trådløs tilkobling mot kompatible smarttelefoner. Ved tilkobling sees anrop, varsler om sms, epost, kalenderoppføringer og annet. Via Garmin Connect IQ kan brukeren tilpasse klokkeskjermen med et stort utvalg ulike klokkebilder, widgets, applikasjoner, datafelter og mer. fēnix 5 er også kompatibel med Face IT applikasjonen, slik at brukeren kan legge inn egne foto på klokkeskjermen. Sapphire modellene er i tillegg Wi-Fi® kompatible slik at data automatisk synkroniseres til Garmin Connect™ i trådløse nettverk.

 

Modellene i fēnix 5 serien har et robust design og er av kvalitet som varer, med en EXO-antenne i rustfri stålkasse og bakside av smidd stål. Klokkene er vanntette ned til 100 meter og gir en perfekt kombinasjon mellom trening og navigasjon. Batterilevetiden er for fēnix 5 satt til opptil 2 uker i smartklokkemodus og opptil 24 timer i GPS modus. fēnix 5X med batterilevetid på opptil 12 dager i smartklokkemodus og 20 timer i GPS-modus og fēnix 5S med opptil 8 dager i smartklokkemodus og opptil 13 timer i GPS-modus. Funksjon for UltraTrac™ vil gi forlenget batterilevetid og er inkludert i alle modellene.

(0 Stemmer)
Lest 1009 ganger
Logg inn for å kommentere