Thule Chasm - en sportsbag fra Thule

Friluftsliv
Chasm er sportsbagen som passer til de fleste bruksområder,
 enten du skal på seil- eller surfetur, på treningsleir, på skiferie eller på hytta. Nytt av året er at bagen er oppgradert med slitesterkt og værbestandig materiale, blant annet med en bunn i nylon, noe som gjør at den tåler hardt eller fuktig underlag. Oppgraderte stropper gir også bedre bærekomfort, og en større glidelåsluke gjør utstyret enklere å pakke ned og hente opp. En innvendig og låsbar sidelomme gjør det dessuten enklere både å sikre og organisere mindre effekter når man er på tur. 
Sportsbagen kan bæres både med én skulderstropp eller som ryggsekk, og de utvendige strammestroppene hindrer at sårbart innhold faller ned i bunnen når bagen brukes som ryggsekk. 
Nye Chasm leveres i fire størrelser – 40L, 70L, 90L, og 130L – og kommer i fargene svart, blå, turkis og oransje. Bagene veier fra 1,3kg til 2,3kg, og koster fra kr. 949.
Egenskaper
•           Kan bæres på to måter: som ryggsekk og som duffelbag (alle stroppene kan pakkes vekk når du ikke trenger dem) 
•           Innholdet beskyttes mot vind og vær, og det solide, vanntette presenningsstoffet gjør vesken enkel å folde sammen for oppbevaring 
•           Nettinglommene på innsiden gir trygg og ryddig oppbevaring 
•           De utvendige strammestroppene hindrer at innholdet faller ned i bunnen når du bruker vesken som ryggsekk 
•           Den polstrede bunnen beskytter tingene dine når du setter fra deg vesken 
•           Sidelommen med glidelås kan låses, slik at små ting er beskyttet og innen praktisk rekkevidde (lås selges separat) 
•           Lommen på utsiden er perfekt for småting du ønsker å ha enkelt for hånden 
(0 Stemmer)
Lest 949 ganger
Logg inn for å kommentere