Thule Capstone: Alt-i-ett for de tøffe dagsturene

Friluftsliv

Rask og presis justering, smarte lommer og bedre ventilasjon er stikkord når Thule lanserer sin nye Capstone ryggsekk.

Når Thule Capstone snart relanseres, drøye to år etter at den først kom på markedet, er det med betydelige oppgraderinger. Capstone, som i utgangspunktet er myntet på de lange dagsturene eller ettermiddagsturene i tøft terreng, har nå fått en rekke smarte effekter. Blant disse er det såkalte MicroAdjust suspension system, som tillater opp til 10 cm lengdejustering av ryggen uten at man må ta av seg sekken. For å bedre komforten er sekken nå også utstyrt med et nettmembran som øker ventilasjonen mot ryggen under vandring.

Smart hoftebelte

I likhet med de større og dyrere modellene har Capstone nå fått det såkalte VersaClick hoftebeltet. Dermed kan man skreddersy sin sekk, enten med en drikkeflaskeholder, en kompakt glidelåslomme for småsaker eller en Rolltop Safezone – Thules støtsikre og vanntette lomme for verdisaker som telefon eller briller.

I tillegg til regntrekk har Capstone fått to utvendige lommer, egen plass til vannblære, samt sidestropper som gir solid feste til utstyr som staver og isøkser. Man har nå tilgang til innholdet i sekken både igjennom topplokket, sideåpning og en åpning nederst på sekken.

 

Nye Thule Capstone kommer både i dame- og herremodell for optimal passform, og leveres i størrelsene 50, 40, 32 og 22 liter. Veiledende priser blir fra kr. 1100.

(0 Stemmer)
Lest 993 ganger
Logg inn for å kommentere